SONIX
Høy kvalitet, enormt utvalg
og gunstig pris!

Tidligere Roadmarch - nå Sonix!

I 2023 byttet Roadmarch merkenavn til SONIX. Dekkene produseres av en av de 10 største dekkfabrikkene i Kina, og er blant de 30 største i hele verden. Produsenten har en årlig produksjonskapasitet på 40 millioner bildekk og 8 millioner buss- og lastebildekk.

 

Grundig testet
Ved fabrikken i Shandong legges det stor vekt på forskning og utvikling. Ingen dekker ruller ut fra fabrikken før de er grundig testet og kvalitetssikret. Sonix-dekkene er godkjent i henhold til en rekke kvalitetsstandarder som: CCC, DOT, ECE, SMARK, REACH, GCC, SONCAP, BIS, INMETRO m.fl.

 

Enormt utvalg
Sonix har et enormt utvalg av dekktyper og dimensjoner til personbiler, SUV’er, varebiler, buss og lastebiler. Det betyr at du alltid får det rette dekket for ditt kjøretøy og bruksbehov. Til personbil finnes det hele 600 dimensjoner inkludert PCR, UHP, SUV (H/T, A/T, M/T) av sommer-, vinter- og helårsdekk. Til buss og lastebil, produserer Sonix-dekk med slange i dimensjonene 16″, 20″, 24″ og slangeløse dekk i 22,5″, 24,5″, 19,5″, 17,5″.

 

Prisgunstig kvalitetsdekk
Det ruller allerede mange fornøyde kunder rundt på norske veier i biler med Sonix-dekk. Dekkene scorer høyt på de fleste kvalitetsparametere som f.eks. stabilitet, støynivå, drivstofforbruk, grep og bremseegenskaper på tørt eller vått føre. Og aller høyest scorer Sonix på pris. Der er det få andre kvalitetsdekk som kan måle seg!

Sonix Tyres © 2023 All Rights Reserved.